• kattenoog header 1
  • Leeuw
  • Pipo
  • Pumpkin
  • Putih
  • Taco

 chase jarvis citaat NL

De fotograaf

Net zoals veel mensen maak ik mijn hele leven al foto's. Als uitgesproken natuurliefhebber probeer ik met name de vele prachtige aspecten van de natuur en de dieren om ons heen vast te leggen, niet alleen in Nederland maar ook (ver) daarbuiten.

Veel mensen denken dat Nederland qua natuur weinig voorstelt, maar ons kleine landje heeft ondanks de relatief kleine, en vaak krimpende ruimte voor de natuur nog steeds veel moois te bieden. Rond mijn woonplaats Sellingen in het Groningse Westerwolde krijgt de natuur gelukkig wel kans en worden we dan ook beloond met prachtige bossen, moerasgebieden, en volop wilde dieren zoals reeën, vossen en diverse grote roofvogels. Men zegt dat er zelfs een kans is dat we binnenkort de wolf hier kunnen verwelkomen.

Reizen heb ik mijn hele leven lang al graag mogen doen en heb zodoende dus al heel wat mooie plekken op aarde mogen bezoeken. Veel foto’s op deze website zijn dan ook tijdens mijn reizen gemaakt. Zo ben ik de afgelopen jaren in de Verenigde Staten, Thailand, Zuid-Afrika en op de Azoren geweest, maar ik plaats ook regelmatig foto’s die dichter bij huis zijn gemaakt, zoals Zweden of lekker in mijn eigen achtertuin.

Uiteraard voer ik graag opdrachten uit, bijvoorbeeld (portret)foto's van je geliefde huisdier of fotoreportages ter promotie van een bepaald (natuur)gebied. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Fotografie en het auteursrecht

Alle foto’s op deze website staan onder de bescherming van internationale auteursrechten volgens artikel 1 van de Auteurswet 1912. Ze mogen derhalve NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, ge(her)publiceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Opzettelijke schending van het auteursrecht is een misdrijf en kan met hoge geldboetes en/of gevangenisstraf worden bestraft. Wil je één of meerdere foto’s van deze site gebruiken? Dat kan. Tegen een kleine vergoeding kun je een licentie voor het gebruik van een foto krijgen. Gewoon even mailen of bellen.

 


Foto's bestellen

Je kunt alle foto's op deze website bestellen. Als je hieronder op 'Naar de foto's' klikt, kom je op een pagina met drie categorieën:
Dierenwereld: hier vind je foto's van uiteenlopende dieren, zoals (roof)vogels, katachtigen of olifanten;
Natuurschoon: foto's van bergen, kabbelende riviertjes, stranden, savannes of zeegezichten;
Natuurkunst: hier zie je hoe artistiek Moeder Natuur soms zelf kan zijn.

De foto's in deze categorieën worden regelmatig ververst. Kom dus regelmatig even terug om te kijken of er wat nieuws is geplaatst. Wie weet zit die ene foto er tussen die je zo graag aan je muur wilt hangen?